mac@eivissa.es · 971 302 723

Dream SongsDivendres 3 de novembre | 19 hores | Saló d’actes del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa.

L'Escola d'Art i el MACE realitzan un somni · L'acció tindrà lloc a la terrassa exterior del museu.

L'alumnat de l'Escola d'Art recollirà l'escultura del déu Hipnos a l'Escola (còpia d'escaiola d'una escultura romana) i la traslladarà fins al MACE, allà procedirà a situar-la i a retirar el plàstic del embalatje.

Cruz Villegas

El Museu d'Art Contemporani d'Eivissa presenta l'obra “Autorretrato ciego recogiendo mis tripas de la arena mientras escucho centenares de campanas que me hacen recordar mis fondos de ahorro para el retiro” de l'artista Abraham Cruzvillegas. Aquesta obra es part de la col·lecció privada de Guy Laliberté i ha estat cedida, durant un any, per Art Projects Ibiza i Lune Rouge.

Dissabte 30 de gener, entre les 10.00 i les 12.00 h |Museu d'Art Contemporani d'Eivissa
Organitza: MACE i Art Projects Ibiza + Lune Rouge i en col·laboració amb AmicsMACE
Activitat gratuïta - Aforament limitat 

EL TEMPS

El seminari Cicerone té com a objectiu principal contribuir a l'educació de la mirada, la sensibilitat i la percepció de l'art. El potencial creatiu que existeix en nosaltres es pot despertar i conrear. Aquest seminari intenta aportar, a través de la seva excel·lència, capacitat de reflexió sobre l'art i les experiències artístiques, en la creença que una didàctica oberta, conscient i imaginativa pot contribuir al desenvolupament personal de tota aquella persona interessada en la matèria.
El títol genèric d'aquesta IV edició és el temps. Coordinat per Elena Ruiz, directora del MACE.

Julio González, Pablo Picasso i la invenció de l'escultura en ferro del segle XX serà el tema amb el qual Tomàs Llorens iniciarà el seminari el dimecres dia 4 de novembre. Divendres dia 6, José Mª Yturralde parlarà sobre Idea de l'espai-temps en una trajectòria pictòrica. La ponència d'Amelia Aranda versarà sobre El temps i el rellotge: evolució històrica en la mesura del temps el dimecres dia 11, i Paco Sert conclourà el divendres dia 13, amb Rehabilitar Sert. De l'edifici del carrer Rosselló 36, a una casa de la urbanització a Punta Martinet.

El seminari és gratuït. Les persones interessades a matricular-se ho poden fer a través del correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al 971 30 27 23, en horari de dilluns a divendres de 8 a 15 h. Totes les persones que acreditin la seva assistència al 80% del seminari tenen dret a un certificat d'assistència. Més informació al nostre web www.eivissa.es/mace.

Termini de matrícula: fins al 4 de novembre. - Aforament limitat: 51 places.

Seminari Cicerone any 2015. EL TEMPS
Coordina: Elena Ruiz
PROGRAMA

Tomàs LlorensJulio González, Pablo Picasso i la invenció de l'escultura en ferro del segle XX. Dimecres, 4 novembre de 18 a 19h. - Suspesa

José Maria Yturralde:Idea de l'espai-temps en una trajectòria pictòrica. Divendres, 6 nov de 18 a 19h.

Amelia ArandaEl temps i el rellotge: evolució històrica en la mesura del temps. Dimecres, 11 novembre  de 18 a 19h

Paco Sert
: Rehabilitar a Sert. De Rosellón 36 a Punta Martinet. Divendres, 13 novembre de 18 a 19h

Lloc: Sala d'actes MACE
Entrada lliure fins completar l’aforament

 

Ajuntament d'EivissaAjuntament de la Ciutat d'Eivissa
Tel. 971 397 600
eivissa@eivissa.es