El Museu d’Art Contemporani d’Eivissa exposa "white island", un conjunt de dinou obres de l’artista Edmund de Waal

Edmund de WaalEl Museu d’Art Contemporani d’Eivissa inaugura aquest divendres dia 8, a les 20.00 hores l’exposició white island de l’artista Edmund de Waal. Aquesta es la primera vegada que Edmund de Waal (Nottingham, Anglaterra, 1964, viu i treballa a Londres) exposa a Espanya, al Museu d’Art Contemporani d’Eivissa.

L’exposició és un conjunt de dinou obres, vuit de les quals fan explícita menció als seus títols a Eivissa; una es titula Eivissa i siete white island, dedicades, individualment per cert, a Walter Benjamín (Berlín, 1892 - Portbou, 1940) i a Raoul Hausmann (Viena, 1886 - Limoges, 1971) ambdós vinculats a Eivissa durant la dècada dels anys trenta. Ambdós artistes als que fa menció Edmund de Waal són figures clau de la cultura europea contemporània.

La Casa Broner torna a estar oberta al públic

Casa BronerEl dimarts dia 13 de febrer, la Casa Broner tornarà a estar oberta al públic, després de la finalització de les obres de consolidació del penya-segat de Sa Penya i de la posterior realització de tasques de millora al seu interior, motiu pel qual ha estat tancada als darrers mesos.

La Casa Broner va ser tancada el passat 30 de maig de 2017 per no danyar les peces que hi ha museïtzades.

SAVE THE DATE: 21 juny de 10 a 12:30h - UN SOMNI

L'Escola d'Art i el MACE realitzan un somni · L'acció tindrà lloc a la terrassa exterior del museu.

L'alumnat de l'Escola d'Art recollirà l'escultura del déu Hipnos a l'Escola (còpia d'escaiola d'una escultura romana) i la traslladarà fins al MACE, allà procedirà a situar-la i a retirar el plàstic del embalatje.

El MACE participa un any més en el Dia Internacional dels Museus

MACEEl Museu d'Art Contemporani d'Eivissa (MACE) participa en la celebració del Dia Internacional dels Museus, el proper dimecres dia 18 de maig a les 20:00 hores, amb l'organització del recital “Viatge més enllà d'Ìtaca” amb la veu i guitarra de Joan Moreno i Antonio Fernandez.
El Dia Internacional dels Museus és un esdeveniment coordinat pel Consejo Internacional de Museos (ICOM) i que cada any es celebra sota un tema diferent. Enguany la temàtica elegida ha estat “Museus i paisatges culturals”.