La Casa Broner torna a estar oberta al públic

Casa BronerEl dimarts dia 13 de febrer, la Casa Broner tornarà a estar oberta al públic, després de la finalització de les obres de consolidació del penya-segat de Sa Penya i de la posterior realització de tasques de millora al seu interior, motiu pel qual ha estat tancada als darrers mesos.

La Casa Broner va ser tancada el passat 30 de maig de 2017 per no danyar les peces que hi ha museïtzades.

SAVE THE DATE: 21 juny de 10 a 12:30h - UN SOMNI

L'Escola d'Art i el MACE realitzan un somni · L'acció tindrà lloc a la terrassa exterior del museu.

L'alumnat de l'Escola d'Art recollirà l'escultura del déu Hipnos a l'Escola (còpia d'escaiola d'una escultura romana) i la traslladarà fins al MACE, allà procedirà a situar-la i a retirar el plàstic del embalatje.

El MACE participa un any més en el Dia Internacional dels Museus

MACEEl Museu d'Art Contemporani d'Eivissa (MACE) participa en la celebració del Dia Internacional dels Museus, el proper dimecres dia 18 de maig a les 20:00 hores, amb l'organització del recital “Viatge més enllà d'Ìtaca” amb la veu i guitarra de Joan Moreno i Antonio Fernandez.
El Dia Internacional dels Museus és un esdeveniment coordinat pel Consejo Internacional de Museos (ICOM) i que cada any es celebra sota un tema diferent. Enguany la temàtica elegida ha estat “Museus i paisatges culturals”.

Esmorzars amb molt Art al MACE

Dissabte 30 de gener, entre les 10.00 i les 12.00 h |Museu d'Art Contemporani d'Eivissa
Organitza: MACE i Art Projects Ibiza + Lune Rouge i en col·laboració amb AmicsMACE
Activitat gratuïta - Aforament limitat