mac@eivissa.es · 971 302 723

Mace

El museu està obert per a tothom i dona la benvinguda a les visites en grup sota els següent requisits:
1.- imprescindible enviar sol·licitud de cita prèvia enviant e-mail (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o trucant al 971 302 723
2.- per raons de seguretat i salut només s'admetran grups no superiors a 20 persones
3.-el temps aproximat d'una visita en grup és una hora i causa de la capacitat d'aforament, en aquests moments reduït per motius de la pandèmia, no es podran admetre visites de grups simultanis sinó consecutius cada hora.

Els dies 27, 28 i 29 de setembre es celebrarà al saló d'actes del MACE el VI Cicle de Lectures Poètiques 2017; coordinat i presentat per Enrique Juncosa.

El divendres dia 7 d’octubre, a les 19:00 hores, tendrà lloc una xerrada-col·loqui sobre poesia contemporània a càrrec dels poetes Enrique Juncosa, Biel Mesquida i Andrés Sánchez Robayna, al Museu d'Art Contemporani d'Eivissa.

Després de la cancel·lació, per problemes de salut, de la intervenció d’Antonio Gamoneda en el marc de la V edició de Lectures Poètiques que es realitzen al MACE, els poetes han decidit organitzar una xerrada-col·loqui amb els assistents.

El MACE es complau a anunciar el V cicle de lectures poètiques que tendrà lloc els dies 5, 6 i 7 d'octubre a les 19.00 h a la sala d'actes del museu. Els poetes que hi participen són Andrés Sánchez Robayna (5 d'octubre), Biel Mesquida (6 d'octubre) i Antonio Gamoneda (7 d'octubre). Coordinat i presentat per Enrique Juncosa.

Ajuntament d'EivissaAjuntament de la Ciutat d'Eivissa
Tel. 971 397 600
eivissa@eivissa.es