mac@eivissa.es · 971 302 723

El bosc i les mans
Exposició: EL BOSC I LES MANS · Gilbert Herreyns · 1 abril – 5 juliol | Inauguració: 1 d'abril - 20h - Museu d'Art Contemporani d'Eivissa - Sala d'Armes

Gilbert Herreyns, neix a Brussel·les l’any 1943. Estudia a l’escola de Belles Arts de la Cambre (ENSAV) sota la direcció de Paul Delvaux i Jo Delahaut. Les seves primeres obres (1966/72) estan influenciades pel moviment constructivista i l’OP art. El 1973 es trasllada a viure a les Pitiüses on roman fins avui, tret d’un parèntesi de dos anys a Nova York. Des de llavors no para de treballar a Eivissa  i Formentera.

Les nombroses etapes creatives del seu treball van des d’una obra geomètrica fins a una obra on la pintura flueix lliurement. Això no obstant, sempre mantindrà dues constants: L’atracció pel pensament abstracte i les estructures i, d'altra banda, la repetició obsessiva d’un mateix element, signe o matèria.

A partir de 2012 Herreyns fa un gir en la seva producció i s’apropa a la natura —concretament al bosc de la Mola de Formentera.

Actualment en la seva pintura es mesclen elements vegetals. I realitza, al mateix temps, obres tridimensionals en fusta i xilografies.

Gilbert Herreyns ha realitzat nombroses exposicions. Les seves obres es troben a Espanya, Bèlgica, França, Itàlia, Holanda, Estat Units i Japó.

Ajuntament d'EivissaAjuntament de la Ciutat d'Eivissa
Tel. 971 397 600
eivissa@eivissa.es