mac@eivissa.es · 971 302 723

V Seminari CiceroneCinema mut - música en viu
Dies 9 i 10 de novembre, a les 19 h, a la sala d'actes del museu.
Es prega puntualitat - Entrada lliura fins a completar l'aforament - No es necessita inscripció prèvia

Presentam una proposta audiovisual basada en l'essència del setè art, el cinema mut, i en la creació en directe, fent servir exclusivament el format vinil d'una nova banda sonora per a cada pel·lícula.

S'estableix així una interessant simbiosi a patir de la potència visual i expressiva del cinema mut, i la força de la música per acompanyar les imatges i evocar atmosferes i emocions.

Un concepte basat en el cinema mut clàssic, sonoritzat amb música seleccionada especialment per a cada film per un DJ expert d'entre la seva extensa col·lecció de vinils, i reproduïda en directe amb dos giradiscos i una taula de mescles, en una recerca de noves interpretacions creatives.

Les bandes sonores són expressions musicals creades especialment i de forma exclusiva per a un film mut, segons el criteri artístic de cada DJ implicat. Estan estructurades i ordenades com a frases sonores que potencien el fil argumental del cinema d'aquesta etapa prèvia al sonor, o que poden oferir fins i tot noves lectures i significats.

Ajuntament d'EivissaAjuntament de la Ciutat d'Eivissa
Tel. 971 397 600
eivissa@eivissa.es