mac@eivissa.es · 971 302 723

(Eivissa, 1916 – Barcelona, 1983)
Neix a Eivissa el 1916. És fill de Narcís Puget Viñas. Mentre estudia el batxillerat assisteix a l'acadèmia de dibuix i pintura del seu pare . Les seves primeres obres es veuen afectades per la influència paterna, no només en el tema sinó també en la tècnica, ja que empra l'oli.
 En 1933 visiten l’illa un grup de professors i alumnes de l'Escola de Ceràmica de Madrid, amb qui trava amistat i relació fins al punt d'animar-se a matricular-s’hi aquell mateix any. A l'Escola madrilenya aprendrà la tècnica de l'aquarel·la amb la qual realitzarà la seva obra més coneguda.

La Guerra Civil li impedeix tornar amb facilitat a Eivissa des de Madrid. Una vegada a l'illa es dedicarà de ple a la pintura i a les seves exposicions, activitat que s'intensifica en la dècada dels quaranta. A partir dels anys cinquanta va abandonant la pintura també per problemes de visió. El 1959 es casa a Barcelona i es trasllada a viure a Santa Eulària. Després de dotze anys allí, es trasllada juntament amb la seva família a la casa paterna del passeig de Vara de Rey. Mor repentinament a Barcelona el 1983.

Ajuntament d'EivissaAjuntament de la Ciutat d'Eivissa
Tel. 971 397 600
eivissa@eivissa.es